Vores værdier

Vores mål er, at du altid skal være sikker på vejene - selv i vådt føre.


Vi hviler ikke på laurbærrene, men søger altid efter metoder til at forbedre vores produkter og øge din køreglæde. For at fastholde vores fokus og gøre det muligt for os at differentiere os, har vi udviklet et sæt værdier for vores brand, der definerer, hvem vi er, og hvad vi tror på. 

01_Our_values
02_Our_values

Teknologi

Vi har altid været og vil altid være opfindere. Vi var de første, der indførte zigzag-mønster i slidbaner for at forhindre udskridning (helt tilbage i 1912). Vi skabte verdens første ”regnvejrsdæk” i 1969 og var de første til at se fordelene ved en V-formet slidbane. Vores forsknings- og udviklingsteam har en innovativ tilgang til design og finder inspiration de mest utrolige steder. Denne åbensindede tilgang førte til opfindelsen af vores hajskindsteknologi (SST), som efterligner hajens evne til at sprede vandmasser og minimere modstand.

03_Our_values

Sikkerhed

Når du køber vores dæk, stoler du på, at de er sikre. Det er et ansvar, vi tager meget alvorligt. Vores erfaring med at udvikle dæk til våde og kolde forhold har givet os en enestående viden om vandfortrængning, forhindring af akvaplaning og trækevne for at fastholde vejgrebet. Det er måske ikke overraskende, at vi først blev kendt for at lave dæk til motorsport – hvad kunne være mere oplagt til at opbygge vores omdømme for kvalitetsmaterialer og intelligent slidbanedesign?

04_Our_values

Nemt at gå til

Det er vores mission at hjælpe køberne af vores dæk til at forstå produkterne og deres fordele. Vi prøver altid at forstå dine behov og forsøger aldrig at fylde dig med videnskabelige beviser eller tale ned til dig med floskler. Vi giver dig klare og rigtige fakta – ved at demonstrere og lave sammenligninger, hvis de kan hjælpe. Så lader vi dig beslutte, hvilket dæk du helst vil have.

05_Our_values

Optimisme

Vi elsker regnvejr. Og derfor har vi brugt så meget tid på at studere det. Det samme gælder for sne og slud. Vi ser det ikke som noget, der forhindrer køreglæden – tværtimod. Vi fremstiller dæk, som gør det muligt for dig at nyde at køre uanset vejret. Vi ved, hvor sjov det kan være at køre gennem vandpytter, når man ikke behøver bekymre sig om akvaplaning. Vi har nydt fornemmelsen i et sving i god fart velvidende, at dækkene holder vejgrebet. Vi er dedikerede til hele tiden at forbedre produkterne, så du kan have fornøjelsen af at sidde bag rattet og vide, at du altid er sikker.

Uniroyal. A brand of Continental.*