Sådan monteres RainSport 3-dæk

Det vandoptimerede slidbanedesign på vores RainSport 3 og RainExpert 3 er unikt. Hvis du skal have det fulde udbytte af dækkene, skal du montere dem korrekt. Denne artikel forklarer, hvordan de skal monteres, og hvorfor det er vigtigt.

01_what_is_the_right_way_to_fit

Hvordan monterer man dækkene korrekt?

RainSport 3 og RainExpert 3 kombinerer de bedste elementer i retningsbestemt og asymmetrisk slidbanemøntre. Men hvad betyder det, når man skal montere dem? Hvor retningsbestemte dæk har en pil trykt på siden for at angive den korrekte rulleretning, har asymmetriske dæk (herunder dæk med vandoptimerede asymmetriske slidbanemønstre) ord printet på siden. Her er rulleretningen ligegyldig. Det, der er er vigtigt, er, at du overholder reglen om at vende den side af dækket, der er mærket OUTSIDE, ud mod vejen og væk fra bilens center. RainSport 3 og RainExpert 3 monteres som et asymmetrisk dæk med de største slidbaneblokke på ydersiden.


Som du kan se på diagrammet, har RainSport 3 ordene OUTSIDE og INSIDE tydelig printet for at hjælpe med monteringen. Det gælder også for RainExpert 3. 

RainSport 3 fik den eftertragtede Red Dot Design Award. Dommerne fremhævede dækkets innovative teknologi og dets tydelige, unikke design med ydelse for øje.

Uniroyal. A brand of Continental.*