Hvorfor skal man købe Uniroyal dæk?

Medmindre du har helt styr på dækteknologi – hvilket de fleste ikke har –  kan det være svært at beslutte, hvilke dæk du skal vælge. For det utrænede øje ligner de jo alle hinanden. Og for at gøre det endnu værre, så skal man tit vælge nye dæk, når man er i en stresset situation, efter en punktering eller en ulykke, eller når sidste års vinter- eller sommerdæk ikke længere dur.

 

Så når situationen opstår, hvorfor skal man  så købe Uniroyal-dæk?

01_safe_choice_icon


Et sikkert valg

Siden vi opfandt vådgrebsdækket i 1969, har vi konstant arbejdet på at forbedre vores omdømme som eksperterne i vådgrebsdæk. Vi er optaget af forskellige vejrforhold og deres indvirkning på kørsel og har sat os for at at udvikle dæk, der altid gør dig sikker på vejene – selv når forholdene er våde.

Vores historie

02_tailored_icon


Skræddersyet til dine behov

Vores sortiment af dæk kan dække ethvert behov. Så lige meget, hvilken bil du kører i, eller hvordan du kører, har vi et dæk, der passer til dig. Vores dæk spænder fra en diameter på 13 til 21 tommer og bredder fra 145 mm til 295 mm.  RainSport3 er det ideelle valg til sommerdæk for sportsbiler. Snow Max 2 er det perfekte vinterdæk til biler til persontransport, mens SUV-chauffører med fordel kan vælge Rallye 4 x 4 street. Og hvis du leder efter et helårsdæk, har vi AllSeasonExpert. Sortimentet indeholder mange flere dæk. Uanset hvad vejret byder dig, kan vi sikre, at du nyder hver en tur.

Vores dæk

03_state_of_the_art_icon

Førende teknologi

Teknologi og innovation har altid spillet en afgørende rolle i vores virksomhed. Vi har været dedikeret til konstant udvikling siden vores spæde start i 1868. Sønnen af vores grundlægger, Oscar Englebert Jr, var en meget visionær iværksætter, og hans konstante fokus på opfindelse er stadig et led i Uniroyals DNA.  Når vi hele tiden forbedrer vores produkter, kan vi opfylde en anden af vores ambitioner – at forbedre din køreglæde.

Vores  værdier

Vores historie

04_shark_skin_icon


Vi kan med stolthed se tilbage på en lang historie med innovation, og en af dem er specielt banebrydende på grund af den forskel, der har betydet for sikkerhed og køreglæde i vådt føre – hajskindsteknologien (SST). Ved hjælp af biometrics har vores designere efterlignet hajens naturlige evne til at sprede vand og har designet dæk med ekstraordinære vådgrebsevner.

Hajskindsteknologi (SST)

05_research_icon

I vores forskningscenter sker der altid noget, fordi teknikere og designere altid arbejder med nye ideer. Deres fokus på konstant udvikling er smittende, og hvert nye dæk, vi præsenterer, viser, at deres anstrengelser bærer frugt.

Eftersom vi er en del af Continental, får vi glæde af teknikernes viden og ekspertise, både dem i Hannover og de mere end 1000 forskere, udviklere og teknikere, der arbejder andre steder i Europa og USA. Vi kan også anvende deres forsknings- og udviklingsafdeling, der ligger i udkanten af Hannover og omfatter den berømte testbane, Contidrom.

06_value_icon

Noget for pengene

Vi har fokus på kvalitet igennem hele vores produktionsgang, hvor vi anvender de bedste stoffer og mest avancerede materialer. I udviklingsprocessen overvåger og gennemtester vi alle aspekter i konstruktionen af vores dæk.

Vi nøjes ikke med at teste vores dæks fysiske ydelser under forskellige forhold; vi tester også deres styrke og slidbanernes holdbarhed over tid. Deres holdbarhed spiller en stor rolle for, om du får noget for pengene. Jo længere dine dæk holder, jo sjældnere skal de udskiftes. Og jo mere jævnt belastningen fordeles på dem, jo bedre brændstofudnyttelse.

Som en del af Continental har vi også udbytte af stordriftsfordelen, hvilket betyder, at vi kan  optimere vores processer og reducere omkostningerne. Det får du glæde af. 

07_award_icon

Innovativt design

Vores dæk nøjes ikke med at fungere godt; de er også flotte. Det skyldes, at de er gennemført designet. Hver eneste rille har et formål. Hver eneste detalje er målt med præcision. Hver eneste bestanddel er finjusteret. Og dette fokus på detaljerne bliver værdsat af designverdenen. Vi er stolte af at have fået tildelt så eftertragtede priser som Red Dot Award for Product Design og iF Design Award 2014.

Uniroyal. A brand of Continental.*